Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Heminredning

Av Zippo - 11 augusti 2009 00:04

Lexington säljer som aldrig förr-

Har titt som tätt landat i artiklar som handlar om heminredning och då många gånger i en lokal gratistidning som har en avdelning tillägnad ämnet.

Det som slår mig är att just lexingtons produkter brukar vara en dominerande inslag i amatörinredarnas arsenal.

Inte så att jag direkt är nån guru i ämnet men när jag ser bilder på rum som mer eller mindre domineras av färgen vitt så känner i alla fall jag hur kräkreflexerna börjar trigga igång.

Dessa småplottriga rum som blandar gammal bondromantik med moderna inslag där mer eller mindre allt går i vitt måste väl på ett eller annat sätt tyda på grava mentala problem hos inredaren.

Jisses jag kan nästan se dessa sjukliga personer gräva igenom alla inredningstidningar efter ideer för att sen fastna i nån form av (mer eller midre) kollektiv psykos där vitt är så himla rätt.

Färgblinda stackare utan egna omdömen det är vad jag tycker att ni är.


Skall noteras att Lexington trots allt enbart är ett verktyg i dessa människors inkompetenta händer så man kan ju inte klandra företaget ifråga för andras smaklöshet.


/Zippo


Andra bloggar om: heminredning, patetiskt, sjukt, märkligt, suck, amatörer

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se