Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2009

Läskiga grannar

Av Zippo - 8 augusti 2009 23:35

Det var med en viss oro jag klättrade över staketet till grannens tomt för att börja riva ner väggen som gränsar mot dom.

Anledningen till min oro var att det fanns en viss risk att de skulle ringa till polisen då båda är synnerligen gamla och båda "saknar en och annan häst i stallet" (är ganska säker på att de INTE kände igen mig).

Det var även ganska spännande att kliva in i den mystiska skogen som skall föreställa deras tomt.

Blev dock lite besviken då jag inte lyckades hitta några nya djurarter men det kanske var lika bra.

Hur som helst så gick det bra idag (ligger lite före tidsplanen nu) då jag hann både riva ner den gamla väggen och bygga upp den nya.

Imorgon blir det bara lite småjusteringar och sen kommer i alla fall jag ta det relativt lugnt.


The master plan.


/Zippo


Andra bloggar om: renovera, grannar, gamla, väggar, riva, bygga, snickra

 
ANNONS
 
jossan

jossan

8 augusti 2009 23:58

visste inte grannarna att du skulle riva då?
bäst att passa sig för dom kanske.. ;p

http://metrobloggen.se/gymjossan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se