Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Kraków

Av Zippo - 31 juli 2009 12:10

Det har varit aningen "tyst" på bloggen de senaste dagarna och detta beror på att jag/vi inte har varit hemmavid.

Jag med familj har istället varit några dagar i Polen och kikat in vad Kraków har att erbjuda i form av sevärdheter och annat trevligt.

Det var med en viss tveksamhet jag åkte dit men nu i efterhand så har jag bara lovord att säga om nämnda stad.

Trevlig prisnivå, massor med sevärdheter och en genuin känsla gör att jag kan inte annant än och rekommendera ett besök i Kraków.

Jämför man exempelvis med Riga eller Tallinn så skulle jag säga att Kraków har allt vad dessa två städer har men i en rikligare mängd. 

Nu har jag inte varit i Prag än men jag tippar på att Kraków inte ligger långt efter på nåt punkt och troligtvis kommer att ligga i paritet inom bara nåt år.


/Zippo


Andra bloggar om: krakow, semester, stad, riga, tallinn, prag, polen, trevligt

 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

17 augusti 2009 15:22

vykortet du köpt längst ner är tungt,ja ja,jag vet om din kamera.har du knäppt det själv zippo är det bara att gratulera.annars verkar det helknäppt om inte du knäppt.hälsingland

 
Ingen bild

Zippo

19 augusti 2009 20:21

Nog är det jag som har fotat och den är inte ens nämnvärt "processad".
Blev själv lite förvånad hur "nattskyarna" blev märkligt men snyggt blåa.

/Zippo

 
Ingen bild

hälsingland

20 augusti 2009 11:41

tänk vad människan kan fånga med kameran,årets sportbild på 60-talet nån gång,var en målvakt som hämtat fotbollen i målet,vändt om och en vakt med schäferhund kom i bryderi när schäfern sliter med gubben,hugger tag i byxorna på målisen genom maskorna,målvakten sliter åt sitt håll med bollen under armen,schäfern vill ha honom baklänges genom maskorna,medans hundförarn drar allt vad han har i kopplet.kan sånt hända,kameramannen fångade ögonblicket.har själv varit med om några unbelievably moments,hvis kamera eller videokamera varit med kanske man fångat det. hälsingland

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se