Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Tveksam design

Av Zippo - 23 juli 2009 11:31

Bilder på nya SAAB 9-5 börjar läcka ut och aftonbladets Robert Collin verkar vara nöjd med designen och linjerna.

Nu vet jag inte om det bara är vinklarna som bilderna är tagna ifrån som gör att jag tycker precis tvärtemot.

Tycker fortfarande (om man ser från sidan) att bakpartiets linjer på ett typiskt SAAB vis inte är helt lyckade.

Varför ha en sån blaffa till bakre "takstolpe", man kan ju tro att det handlar om en "hatchback" om man tittar lite snabbt.

Tycker inte heller om Dame Edna looken man får med dessa förbenade kromlister runt framlyktorna.


Lite mer bilder kan man hitta HÄR.


/Zippo


Andra bloggar om: saab, 9-5, design, utseende, snyggt, fult, nja, dame edna

 
ANNONS
 
S R Larson

S R Larson

23 juli 2009 18:04

Ganska snygg design, trots allt. Har pa den amerikanska marknaden finns det dock manga konkurrenter som erbjuder mer. Klassiska Toyota Avalon, till exempel, eller den nya Ford Taurus. Acura TSX med nya v6:an ar en mycket stark konkurrent, bade till 9-3 och 9-5.

Daremot skulle jag kunna tanka mig nya 9-3X. Jag bor i trakter med mycket sno pa vintern och framkomlighet i alla vader ar ett starkt argument i bilval. De flesta crossovers (fran Honda CRV till Chevy Equinox till AUDI Q5) ger inte mycket battre bransleekonomi an en fullskalig SUV idag. Sa en modifierad kombi som 9-3X ar ett intressant alternativ.

http://www.hayekinstitutetsverige.com

 
Ingen bild

Chris

24 juli 2009 05:32

Den ser inte så bra ut, gilla inte heller dem jäkla kromlister runt strålkastare, Saabs äldre 9-5 såg bättre ut, speciell kombin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se