Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Kvällscigarr och gyrosrullar

Av Zippo - 22 juli 2009 20:15

Rätt skönt med semester och det blir inte många knop gjorda.

Lyckades i alla fall masa mig iväg för att hämta det nya passet som jag "beställde" förra veckan.

Till min förvåning så var det inga som helst köer vid passexpeditionen så det hela avlöpte riktigt fort.

Under eftermiddagen så fick jag för mig att vi skulle äta en hemmagjord Gyrosrulle (till oss vuxna) och mer en kebabvariant till ungarna.

Självklart så blev det även hemmagjort pitabröd när vi nu höll på.

Resultatet blev synnerligen lyckat och efter maten så fullkomligt skrek tarmarna efter en cigarr.

Efter moget övervägande så valde jag att tutta på en Ashton Cabinet Selection #7.

Trevligt ljusbrunt täckblad, mycket bra drag och rikligt med rök gör att utseende/konstruktion får väl godkänt.

Smakmässigt så hittade jag toner av ceder och nåt som lite grann påminde mig om "earl grey".

Kroppen var mild/medium och detsamma gäller styrkan.


Tyckte inte direkt att cigarren var fantastisk men i alla fäll bättre än medel.


Betyget blir 7+/10.


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, ashton, cabinet, puffa, gyros, mat, pass

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se