Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Lördagscigarrer

Av Zippo - 19 juli 2009 01:16

Strax innan grillen började komma upp i varv så tände jag på en Antico Toscano för att så att säga varva ner en aning.

Som jag tidigare har nämnt så rör det sig inte direkt om nån skönhet men smakmässigt så står den sig relativt väl (betyg 7/10).

Kvällens andra (och mer korrekt uttryckt) cigarr bidde en Hoyo de Monterrey Dark Sumatra som jag har på "jäsning" sen ett par år tebaks.

Vis av tidigare rökstunder så visste jag att denna inte går av för hackor och numera vet även grannen detta då familjen helt spontant blev inbjuden till "party" hos nämnda granne.

Tack till Patrik för en synnerligen alkoholstinn kväll ;-)

Dagen har också resulterat i att vi under semestern kommer att ta en vända till Polen (Krakow) i syfte att utöka den kulturella medvetenheten en aning.

Tror starkt på att Polen kommer att bli vinnarren under denna sommar när det gäller Svenska turister.


/Zippo 


Andra bloggar om: krakow, cigarr, dark sumatra, granne, semester, njuta

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se