Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Jag är fan inte klok

Av Zippo - 27 juni 2009 14:45

Jag har under de senaste åren nöjt mig med joggingdistanser på 5km men då en kollega mer eller mindre tvångsrekryterade mig till midnattsloppet i Augusti så känner jag att är dags att ta upp milen i träningsrepetoaren.


Sagt och gjort trots att tillfället var illa vald.

28 graders värme, mycket kuperad spår och en skinnflådd tå gjorde premiärrundan till allt annat än angenämt.


Jag känner mig trots detta ganska nöjd o tiden blev till slut 62 minuter vilket med tanke på omständigheterna får nog anses som godkänt.


/Zippo


Andra bloggar om: löpning, värme, , skinnflådd, mil, träning, midnattsloppet


 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

28 juni 2009 16:02

trevlig somar till önskas zippo med familj,hade en rolig dröm häromnatten,drömde att jag träffade dig zippo vi var i en lekpark med en varsin unge,vips hade jag en cigarr i munnen torpedo modell,du hade gett mig ,jag puffar på o säger,den var verkligen god den här cigarren,sen tar drömmen slut,såg ej ditt ansikte,ganska talande eftersom jag ej sett ditt ansikte.spooky.kul dröm.vad gäller pedofilen du skrev om och allmännt bögar och flator,en normal människa kan aldrig accceptera perverterade lögner.ska bli intressant att se vad som blir slutskörden av dessa riksbögar o flator,troligtvis nervvrak på olika instutioner,självmord osv.hemskt men sannt.mvh hälsingland.

 
mj

mj

28 juni 2009 20:31

Jag är grymt imponerad. Tiden är ju dessutom jäkligt bra (i alla fall med mina mått mätt)
Midnattsloppet: Perfekt att ha ett lopp som mål

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hazzard

29 juni 2009 06:59

Oooops, där kom frukosten upp! Något att visa sambon för att slippa masa sig ut i löpspåret!

/Hazzard

 
Sussi

Sussi

29 juni 2009 12:23

urk...blod, det här inlägget borde kommit med en varning.

Men häftigt med en midnattsrunda.

http://zusiq.blogg.se

 
Ingen bild

Zippo

29 juni 2009 22:02

@Sussi o Hazzard.
Veklingar, det som inte dödar det härdar :-)

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se