Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Strobe 101

Av Zippo - 27 juni 2009 01:30

Prylmani kan ta åtskilliga former och i mitt fall så är det bland annat kameror som gäller.

Det var med skräckblandat förtjusning jag investerade i en aningens dyrare digital systemkamera för två år sen och den stora skräcken inför köpet var att desamma skulle bli liggande efter den sedvanliga smekmånadsperioden.

Gud ske lov så fick jag fel på den punkten.

När jag nu efteråt konstaterar att kameran ifråga trots allt har kommit till användning så kommer ju tankar om uppgraderingar i nån form som ett brev på posten. 

Sagt och gjort och jag bestämde mig i ett nafs att det att nu var dags att ta steget till studiofotograf.

Det viktigaste som finns i detta fallet är att man har tillgång till belysning och det är exakt det som har skvalpat i mina tankar den senaste tiden.

Av en händelse så råkade jag under samma eftermiddag hitta två stycken ljuskällor som i och med ett fullbordat inköp troligtvis kommer att resultera i att familjen kommer attt tillbringa semestern med gröt och gråt.

Nja jag är ju nöjd och förhoppningsvis så kommer mina läsare också att vara det inom sinom tid med mina "flashiga bilder".


/Zippo


Andra bloggar om: blixt, sb-800, nikon, kamera, blixt, nöjd, foto 
ANNONS
 
mj

mj

28 juni 2009 20:33

wow...är ju en prylgalning jag också. Känner absolut igen känslan. Ska bli kul att se resultatet så småningom med din nya utrustning.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Zippo

28 juni 2009 22:17

Hmmm.
Men man kan även lätt få lite dåligt samvete.
Nu gäller det ju prestera också.
:-)
/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se