Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Fredag med cigarröverraskning

Av Zippo - 26 juni 2009 20:22

Efter ytterligare en arbetsvecka så är ju trots allt Fredagen här med allt vad innebär.

Synnerligen vackert väder och en cigarrstund var det vad jag såg fram emot idag när jag styrde min nos hemmåt.

Cigarren som satte livet till under kvällen var en La Vieja Habana (någonting) som jag nästan av en tillfällighet fick syn på i humidoren.

Attans vilken god cigarr den har blivit.

Konstruktionen är utan anmärkningar (drag o.s.v) och smaken var så där trevligt pepprig.

Utan att gå in på närmare detaljer (det var ju trots allt Fredag med avslappning i högsätet så varför överanalysera) så ger jag cigarren betyget 8+/10


Kuriosa: Cigarren är helamerikansk och gördeln designades utifrån inredningsdetaljer som skaparen av märket hade hemma.


Ha en fortsatt trevlig Fredagskväll.


/Zippo 


Andra bloggar om: cigarr, la vieja, puffa, njuta, puffa, habana

 
ANNONS
 
mj

mj

28 juni 2009 20:29

Låter som en fullträff. Är lite nyfiken från vilken butik du brukar handla...gissar att det är från over there

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se