Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Frustrerad på SJ

Av Zippo - 27 maj 2009 22:22

Men för bövelen, vad tänker dom med?.

Det är ju inte direkt med glädje man använder SJ som sin dagliga transportmedel.

Dyrt, trångt och mer eller mindre frekventa förseningar.

Nu skall SJ även försämra det enda som har varit någorlunda vettigt och det är restidsgarantin.

Om inte annat så har jag i alla fall hittills kunnat trösta mig med att jag har fått resan gratis när jag har blivit 20+ minuter försenad till jobbet men framöver så kommer det krävas minst 1 timmes försening för att få 25% av resans pris (2+ timmar för 50%).


Tycker att det är otroligt snålt att skylla på EU-krav i detta fallet och jag är ganska säker på att dessa Eu krav kan tolkas som minimikrav och följdaktigen så skulle man kunna behålla dagens mer generösa ersättningsnivåerna även i fortsättningen.


Fy fan.


/Zippo


Andra bloggar om: sj, resegaranti, besviken, eu krav, löjligt, frustrerad


 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

28 maj 2009 21:17

Nu åker jag nästan aldrig tåg eller buss, men jag stämmer gärna in i ditt "fy f-n". Riktigt dåligt av dem.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

hälsingland

28 maj 2009 22:59

comvic kontant,back in buisness,vart matförgifad på tåget sthlm-ljusdal en gång,brorsan o jag åkte hem till föräldrar o släkt i färila,spydde o sket samtidigt i omgångar,till sist var jag så slut att jag glömde dörren öppen,en attack till,5 sekunder senare glider dörren upp på glänt där sitter jag med neddragna byxor,hängandes över tvättstället,där står ett spinky o säger har du biljett.veckan efter får jag svaret i dagens nyheter,bageriet som levererat till sj,s resturangvagnar får kicken,undrar hur många som fick uppleva en sån resa.hälsingland.when in doubt,bolma.hälsingland.

 
Sara

Sara

31 maj 2009 21:47

Håller med! SJ tågen är ju nästan alltid sena med.. Åh va dumt!

http://www.sarasliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se