Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 maj 2009

Cigarr mellan skurarna

Av Zippo - 23 maj 2009 16:50

Jag o minigodzilla tog en vända bland de lokala lekparkerna och som resesällskap tände jag en Carlos Torano Virtuoso Crescendo.

Stor cigarr och snyggt yttre men det var väl i princip allt.

Smakerna var inte riktigt vad jag hade hoppats på och en tilltagande besk eftersmak mot slutet gjorde att jag "fimpade" cigarren i förtid.

Från början till slut var smakpaletten endimensionell och smaklös och det som verkligen gjorde att betyget blir lågt är att när det beska började framträda så tyckte jag att till och med det var spännande som variation.

Kanske har jag återigen hamnat smakmässigt mot madurocigarrer eller så tål inte Virtuoson lagring speciellt väl för det är inte såhär jag kommer ihåg dessa cigarrer.


Oavsett hur det ligger till så blir dagsbetyget för virtuoson 6/10.


Måste nog  plocka fram en ny cigarr när jag sätter igång och rensar lite bland maskrosorna (om vädret tillåter).


/Zippo


Andra bloggar om: torano, virtuoso, smaklös, maskrosor, cigarr, puffa, lekpark

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se