Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Firar

Av Zippo - 20 maj 2009 23:51

Hittade på flera anledningar till och fira  denna Onsdag med en cigarr.

1. Sista arbetsdagen för veckan.

2. En ex-kollega fick barn.

3. Bygglovet blev godkänt.

Det var med andra ord läge att ta i lite extra vad det gäller valet av cigarr och det blev till slut en Cohiba Siglo IV.

Recensionerna som jag har läst om denna cigarr bådade gott men i slutändan så är jag inte lika säker på att jag håller med (i dagsläget).

Konstruktionen höll mycket god kvalite så full pott på det.

Smakerna däremot var en annan femma.

Det började med ceder och en del vitpeppar som kittlade i näshålan som efterhand tonade ner sig.

Resten av resan blev enligt mig lite enformigt (men ej helt oangenämt) med smaker av ceder, tobak och nåt mer som jag inte brydde mig om att fundera ut vad det var.

Tja vad säger man om den här dyra pinnen då?.

Betyget blir 8/10 men en förhoppning att alla smaker av choklad,kokos, kaffe,krämighet o.s.v kommer fram med tidens gång.


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, cohiba, smaker, puffa, siglo IV

 
ANNONS
 
mj

mj

22 maj 2009 10:59

Rätt högt betyg ändå. Jag har bara provat Cohiba en gång, det var en esplendidos som vart en rejäl besvikelse. Din beskrivning stämmer delvis med mitt intryck den gången..det hände liksom inget. Fast min upplevelse var mer åt det smaklösa hållet. Troligen berodde väl min erfarenhet på att cigarren var allt för ung.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Zippo

23 maj 2009 16:31

Hmmm.
Betyget kan bero på att jag inte vill erkänna för mig själv att jag har gått på hypen...vill inte tro att det är så.
Cigarren var ju ung också så den får fler chanser.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se