Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Bara elände

Av Zippo - 21 april 2009 21:00

Är det inte galningar, telekompaket eller PSA-tester så är det nåt annat som hotar ens tillvaro.

Nu finns det tydligen vetenskapligt underbyggd risk att solstormar kan slå ut hela västvärldens elektronik så att vi i princip hamnar i stenåldern.

Låter ju inte kul det där speciellt som jag hade tänkt att njuta av solen i helgen men nu vete fan.

Tycker nog att man skall ta fram lagar som förbjuder dylika helvetetsstormar.

Men nog om detta.


Läste däremot en ganska intressant artikel där Jan Rosén uttalar sig om Pirate Bay-målet och att han inte tror att målet kommer att tas upp i Högsta domstolen.

Han tyckte också att domen var helt o.k rent juridiskt sett.

Juridik är väl juridik men att domen är full av bullshit och politik kan väl inte ens han blunda för.

Låt mig "bevisa" det huvudlösa i resonemanget att länkar är lika med brott.

Om jag googlar fram en massa torrentfiler och sen publicerar resultaten som länkar på min blogg så har jag gjort mig skyldig till exakt samma brott som Pirate Bay.

Om inte jag så har i alla fall google gjort det i och med att man tillhandahåller ett sökbart register över all världen piratkopior.


Exempelvis Gyllene tider.


Skulle inte bli förvånad om ni som länkar till min blogg också är kriminella i och med detta...rent juridiskt i alla fall.


/Zippo


Andra bloggar om: konstigt, udda, märkligt, hot, solstorm, pirater, antipirater, elände

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

22 april 2009 19:42

Jag tar nog chansen och behåller länken till din blogg.
Visst är det ett märkligt resonemang...håller med.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Zippo

22 april 2009 21:45

Jag har i alla fall varnat dig :-)

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se