Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Fredagscigarr

Av Zippo - 17 april 2009 23:28

En arbetsvecka är slut och softandet tar vid och vad kan då bättre lämpa sig för nedvarvning  än en cigarr?.

Kvällens garre blev en Sancho Pancha Super Fuerte med några år på nacken och då en icke kuban.

Vis av förra årets smakprovning så visste jag att det var en mindre högtid jag gick till mötes och jag konstaterade samtidigt att det tyvärr var den näst sista cigarren som jag gick åt denna kväll.

Konstruktion och utseende får 9/10 (tråkig utseende på gördeln men förutom det topp-points).

Men smakerna då?, oooooooh ja verkligen underbara.

Första puffarna fyllda av pepprighet men sedan så var det rena himmelriket av kaffe och kakao i precis lagom fylliga doser.

Måste säga att detta var en cigarr som definitivt uppfyllde mina förväntningar (med lagring) och betyget blir 9+/10 (och då sparar jag 10an till utomjordiska upplevelser).

Hoppas ni har haft en lika trevlig avslutning på arbetsveckan som jag.


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, puffa, garre, underbar, asncho pancha, slut

 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

2 maj 2009 19:35

säger som lassgård sa till postkassörskan,som han bad skriva annnons angående piga till hemmane sitt, om ni vore jag,angående nämnda puffning.trevlig fortsätning på våren tillönskas zippo med familj.hälsingland,arbetet med vinter förråd av ved pågår för fullt kapa klyva stapla,ett hälsosamt ont.gratis el till folket,vore något.min dator är mörklagd ett tag,denna dator är lånad.didnt pay the bill.

 
Ingen bild

Kimmen

9 juni 2009 13:00

Är det en pamplona jag skådar?

 
Ingen bild

Zippo

9 juni 2009 21:37

Jepp.
Hur mumsig som helst tyvärr så har jag bara 1 kvar :-(
Tror de är Ca 3 år gamla vid det här laget.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se