Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Imponerad javisst

Av Zippo - 30 mars 2009 20:16

Kanske har jag haft filmen uppe tidigare kanske inte men oavsett hur det än är med den saken så kan man inte annat än bli imponerad av Stefan Holm och "spänsten" som ha uppvisar.


Kan "häckarna" vara en sådär 1,70m ?.


/Zippo


Andra bloggar om: spänst, stefan holm, träning, häck, hopp, imponerande

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hazzard

31 mars 2009 00:04

Jag förstår att Stefan har gått så långt som han har gjort. Han har varit målmedveten i sin träning och vet vilka han har att slåss emot. Han har samma tjurskalliga inställning och motivering som en annan stor idrottare, nämligen Gunde Svan. Kufar, javisst men dom tog medaljer på premisser som inga andra trodde på. Det är som formar hjältar i idrottsvärld, utan preparat men jävlaranamma!

/Hazzard, med en trött bebis på armen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se