Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Telefonterror

Av Zippo - 30 mars 2009 19:58

Hänt under kvällen.

Telefonen ringer och jag svarar i densamma.

Rösten i luren:

- Hej jag heter X Y och ringer från Swedbank.

Jag:

- Jaha och vad gäller saken?.

Rösten i luren:

- Kan jag få prata med  (namnet på min flickvän).

Jag:

- Nej.

Rösten i luren:

- Det blev så där pinsamt tyst i ca 10 sekunder varpå han tackade för sig.


Vet inte vad det är med mig men jag kände mig otroligt nöjd efter detta.


/Zippo


Andra bloggar om: telefonterror, säljare, kul, udda, beteende, nej, nix

 
ANNONS
 
Hazzard

Hazzard

30 mars 2009 23:43

Jag tycker alltid att det är kul att telefon nasare ringer. Jag brukar fråga vad det gäller och svarar med ett: -Jaha, och?
Sedan när dom börjar berätta så avbryter jag dom mitt i meningen med, -Du, Jag tror att ingen i familjen är intresserad. Men tack för att du ringde.
Tyvärr så måste man inse att det här är deras leverbröd och att dom har provision på det dom lyckas sälja. Men va fan!

/Hazzard

http://hazzard.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se