Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 mars 2009

Kungliga val

Av Zippo - 23 mars 2009 21:34

Under den gånga helgen så hade jag och min kompis Punch Royal Selection No 11 en liten "date" på altanen.

Lådan som kompisen kom ifrån härstammade från 2000 så puffningsobjektet började få några år på nacken och kanske var det till och med som så att den hade sett sina bästa dagar.

Konstruktionen hade sina brister med b.l.a en "plugg" som ganska effektivt såg till att draget höll sig på den mer minimalistiska sidan.

Detta resulterade i sin tur i att det var lite svårt att få ut hela spektrat av smaker som cigarren kunde prestera.

Styrkan var av förklariga skäl mild (tänkte på åldern) och kroppen upplevde jag som lätt (höga/ljusa smaker med snabbt avtagande eftersmak).

Smakpaletten hade vissa florala toner samt en påtaglig torr ceder/eksmak med en gnutta vitpeppar.

Resan blev enligt mig relativt enformig (dock märkligt frisk) men jag kunde i alla fall se mig sitta och puffa dessa med lättare drycker en varm sommarkväll.


Betyget blir en svag 7/10 men jag återkommer med nytt betyg när jag har puffat igenom en som verkligen levererar rök i mängder.


/Zippo


Andra bloggar om: punch, royal, selection, 11, vintage, cigarr, puffa, lättrökt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se