Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Finalspektaklet

Av Zippo - 14 mars 2009 15:43

Då var det dags för schlagerfinal i Sverige men allvarligt talat så vet jag inte ens om jag orkar titta på spektaklet (bara lite grann o i smyg).

Många rubriker har det genererats under resans gång och jag sammanfattar några här nedan.

SVT påverkar tittarna,

H.E.A.T i spritskandalH.E.A.T kan stanna hemma,

Caroline Af Ugglas är äcklig , folk är trötta på tuttar,

EMDs nya kläder , nunnedräkten gör comeback,

Mede har inte hört nåt från SVT , skivbolaget vill att Måns förlorar,

Hotet från kopiorna och Ernman anklagas för plagiat.


Vem som slutligen vinner och vem försvinner lär vi få se ikväll men oavsett hur det än blir så är det i alla fall fel låt som vinner.


/Zippo


Andra bloggar om: hysteri, melodifestival, tävling, rubriker, tuttar, mede, heat, ugglas, emd

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se