Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Lets Dance

Av Zippo - 14 mars 2009 15:24

Då jag igår satt ute och puffade cigarr under tiden som Lets Dance gick på TV så fick jag en lite annorlunda inblick i tävlingen.

Jag kunde se allt men hörde inte ett dyft.

Då ljudet som distraktion var borta kunde man helt koncentrera sig på rörelserna som de tävlande utförde.

Tyckte nog att de flesta gjorde riktigt bra ifrån sig fast Magnus fick enligt mig i alla fall lite för höga poäng (9 or var nog mer korrekta poäng enligt mig).

Ljudlösheten gjorde även att Morgans märkliga hasande runt dansgolvet blev  pinsamt uppenbart och jag satt verkligen och undrade vad min favorit i tävlingen egentligen höll på med.


Om jag skall gissa på vilka som blir finalisterna så säger jag Laila och Morgan.


/Zippo


Andra bloggar om: Lets dance, pinsamt, ljudlöst, tävling, tv, program 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se