Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Por Larranaga Montecarlo

Av Zippo - 14 mars 2009 14:42

Det var nån dag sen jag orkade skriva ett inlägg men idag är var definitivt dags.

Passade på och röka en Por Larranaga Montecarlo igår kväll medans Lets Dance gick på TV.

Cigarren är kanske inte den vackraste att titta på men får i alla fall godkänd för konstruktion,drag och rökutveckling.

Smakprofilen är mycket trevlig trots att den inte direkt "utmanar" eller bjuder på nån större dynamik under resans gång.

Mild/Medium kropp med en smak av "brända mandlar", det är vad jag i alla fall kallar den lite sötaktigt nöt/träiga smaken som dominerar och som jag tror att många med mig uppskattar.

Det som kanske kan upplevas negativt är att smakerna håller sig otroligt snällt till just den profilen och efter ett tag så kan man tappa intresset en aning.

Mot slutet så börjar dock en viss pepprighet infinna sig och jag upptäckte att cigarren hade i och med detta återigen erövrat min uppmärksamhet.

Betyget blir höga 8+/10 och tar man hänsyn till vad de kostar så är det en riktig höjdarrcigarr.


Tidigare inlägg kan hittas HÄR, noterade att jag kom fram till samma betyg även den här gången.


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, puffa, por larranaga, test, brända mandlar, god, bra

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se