Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

På spåret

Av Zippo - 27 februari 2009 22:51

Om nu uppgifterna stämmer så skall tydligen Luuk ta över programmet "På spåret" efter Oldsberg.

Jag tycker det hela är käpprätt åt helvete.

Har lyssnat mycket på radio när Luuk höll sig till mediet ifråga och då tyckte jag att han var rent ut sagt lysande men när det kommer till TV så är det definitivt platt fall.


Jag tycker nog att det är bättre att lägga ned programmet helt och hållet än och ens försöka ersätta radarparet som på nåt subtilt sätt ÄR programmet.


/Zippo


Andra bloggar om: på spåret, ersätta, lägg ner, luuk, misslyckat, tv, nej nej nej


 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

28 februari 2009 10:15

luuk har haft två program som varit bra "sen kväll med luuk" och de där sista luuk med nån ensam gäst.han gör sig bäst när han är seriös.den där bögmobbsfestivalen kan vi vara utan, den är förstörd o styrd av nämnda mobb.blir spännande o se alla dessa kändisar som valt perverteringens motorväg ner i helvete,när dom inhöstar frukten av sitt leverne.kommer blaskorna att skriva den o den är nu på mentalsjukhus,och den har begått självmord.det är inte hat utan kalla fakta.det är det jag gillar hos luuk han är kärnfamiljsman.detta torde vara en murbräcka.skall försöka beställa vinnarcigarren 2008,testat hos cigar aficionado.imorgon kommer en härlig klassiker att avnjuta,vasaloppet.sill sommar siljan,björn skifs o vita björkar,sveriges moderssköte på något vis.vägra tåg åk vespa.hälsingland

 
jane

jane

28 februari 2009 11:10

hejhej kikar in här lite grann:))))hur läget?

http://www.brunettjane.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se