Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Det värsta som finns

Av Zippo - 19 februari 2009 22:07

Läste artikeln gällande kosmisk energi för arbetslösa hos aftonbladet.se och jag måste bara lufta vad jag tycker om det hela.

Precis när jag trodde att svenska myndigheter inte kunde agera mer korkat än vad de gör så blir man överbevisad om motsatsen.


Rikspuckot som kom på den i artikeln nämnda iden borde få sparken med omedelbar verkan och för att sen få gå några veckors kurs i andlig upplyftning.

Till råga på allt så kommer skiten säkerligen att vara mer eller mindre påtvingad med hot om indragen a-kassa som följd.


Självklart så inser jag att det faktiskt finns "jobbcoacher" som gör konkret nytta men det här känns mer eller mindre som ett hafsjobb och de önskade resultaten kommer definitivt att utebli.  


Det är nog dags att lägga ner arbetsförmedlingen och jag tycker definitivt att den har gjort sitt som myndighet.


/Zippo


Andra bloggar om: arbetsförmedlingen, rikspucko, dumheter, idioti, men vad fan, hur tänkte dom nu

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se