Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

65år

Av Zippo - 17 januari 2009 12:01

Då har Jan Guillou fyllt 65 år och följdaktigen uppnått pensionsåldern.

Med en gnutta ironi så sågar han förslagen om billiga Finlandskryssningar och kurser i kreativ skrivning för pensionärer.

Men då karln nu trots allt kan kallas för senior medborgare så har jag ett tips till honom som jag med bestämdhet anser att han borde ta i beaktande.

Då Jans IT kunskaper befinner sig under en nivå som till och med min 4åring klarar så är det verkligen dags att ta itu med detta.


Senior.net har IT relaterade aktiviteter/kurser för pensionärer med allt från hur man "surfar" på internet till mer skapande IT aktiviteter.


Det är väl detta som får bli min födelsedagspresent till Janne, jag hoppas du överväger förslaget som jag presenterar så att vi i framtiden slipper dina otroligt pinsamma och oinitierade inlägg i debatter som du definitivt inte borde yttra dig i.

 

Grattis Jan.


/Zippo


Andra bloggar om: jan, guillou, pinsam, pensionär, fyller år, present, ipred, antipiratlag

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se