Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Pang

Av Zippo - 29 december 2008 21:00

Till många (alla?) hundägarnas och för den del även andras förtret så är jag en sån där människa som fullkomligt älskar en rejäl fyrverkeri på nyårsafton.

Jag är däremot inte heller så förtjust när man smäller och skjuter raketer i tid och otid men som sagt var, nyårsafton tycker jag nog att man kan ta i lite grann.


Med detta sagt så  ville jag bara presentera årets laddning som skall upp i rök.


/Zippo


Andra bloggar om: fyrverkeri, smällare, pang, raket smällar, nyår, handla


 
ANNONS
 
AnnaKK

AnnaKK

30 december 2008 07:08

Var rädd om händerna!!! ;-)

http://handerblandander.blogg.se

 
mj

mj

30 december 2008 21:12

Håller med AnnaKK: Var rädd om händerna. Annars så håller jag med dig Zippo. Raketer hör nyårsafton till. Sen uppskattar jag inte de som smäller tre veckor innan och efter...men på nyår: Absolut: Gott Nytt År Zippo!

http://mj.bloggagratis.se

 
Isabels värld

Isabels värld

30 december 2008 23:01

Själv är jag lite harig när det kommer till raketer =) Står helst inne och tittar ut genom fönstret för att inte riskera att få en raket på mig.

GOTT NYTT ÅR!!!!

http://isabelsvarld.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se