Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Antipiratlagen och bloggerier

Av Zippo - 31 oktober 2008 21:10

Då jag trots allt inte har haft så mycket att skriva om och jag tar antipiratfrågan på någorlunda allvar så har jag inte haft tid att uppdatera bloggen på ett tag.

Som ett reultat av antipiratfrågan så har jag varit mer eller mindre upptagen med mailkonversationer med riksdagsledamoter de senaste dagarna och detta har sugit upp all den tid som jag normalt lägger på bloggandet.

Uppmanar med andra ord er andra att engagera sig i frågan då jag har upptäckt att en form av direktdemokrati trots allt fungerar nämligen e-mail.

Om ni nu inte orkar maila och ha er så diskutera och skapa opinion i alla fall.


/Zippo


Bry er genom sätta er in...bra början kan fås HÄR.


Andra bloggar om: antipiratlag, IPRED, opinion, IP, upphovsrätt, farligt, privatpolis
 
ANNONS
 
Fredrik

Fredrik

2 november 2008 15:09

Fast det finns ju effektivare former av direktdemokrati också. Ett direktdemokratiskt parti t ex. Du kanske borde fundera på Direktdemokraterna (www.direktdemokraterna.se) till nästa val, eller åtminstone hota dina riksdagsledamöter med det. Direktdemokrati är väldigt tacksamt på det viset att det ger medborgarna möjlighet att köra över politikerna istället för som idag där politikerna kan köra över medborgarna.

http://www.direktdemokraterna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se