Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Dagens upp och ner

Av Zippo - 22 oktober 2008 19:42

Dagens upp:

Indien skickar upp raket.

Inte så förvånande då de säkerligen behöver mer utrymme för alla sina invånare.

Vad passar väl bättre än månen?.

Biljettpriser.

Vad skall man säga, det finns alltid giriga personer och då den sista idioten inte är född ännu så kommer det hela att fortsätta.

Vikten:

Aha det är därför jag e lite rund, jag får nog sakta ner i största allmänhet.


Dagens ner:

Kronan tappar fart:

Inte bra för mina inköp men vad gör man.

Börsen.

Inte direkt förvånande och det kommer nog att fortsätta ner ett bra tag till.

Temperaturen.

Skall det bli en klassiker?, kallt som fan i november och så kommer värmen lagom till jul.


/Zippo


Andra bloggar om: upp, ner, nyheter, raket, vikt, börs, temperatur, valuta

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se