Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Rubrik som skakar

Av Zippo - 16 oktober 2008 15:30

Läste följande rubrik på aftonbladet.se "Jag vill ha ett barn med Downs syndrom" och jag måste säga att jag hajade till.

Det som jag reagerade på var ordet "vill" då i alla fall jag inte kan föreställa mig just ordet "vill" och en förnuftig människa i samma tamke.

Efter att ha läst artikeln så framstår ju Anna som en klok person men trots detta så kan jag fortfarande inte köpa att hon verkligen VILL.

Nästa fundering var om våra avvikande åsikter kunde bero på att det var  "fel" på mig.

 Efter lite funderande så kom jag fram till att då jag trots allt håller med mycket av det hon säger så är det nog inte är så stora fel på hur jag tänker och tycker (jämfört då med Anna).

Gud ske lov så känner jag INTE igen mig i att jag skulle leva efter devisen "ungarna är min framgångs spegel".

Inte känns det heller som om jag vore så kontrollerande eller rädshågsen då jag för länge sen konstaterade att  livet inte går att kontrollera (kanske lite).

Nej jag lever med vetskapen att jag gör så gott jag kan och problem får man tackla vartefter de kommer.

Men att verkligen önska sig en "downie" är långt borta för min del och jag får nog nöja mig med att konstatera att alla helt enkelt inte tycker likadant.


/Zippo


Andra bloggar om: downs, syndrom, anna, ekelund, vill ha, barn, artikel

 
ANNONS
 
SceneKid

SceneKid

16 oktober 2008 18:36

Barn överhuvudtaget är en plåga, förbannelse, tortyr..listan är lång.

Att man ens VILL ha barn kan jag inte förstå mig på. sen att dom ska ha downs är ju bara förbaskat fånigt. vem villl ha ett deformerat barn?
vart är världen påväg...

http://www.scenekid.blogg.se

 
Tyskungen

Tyskungen

17 oktober 2008 10:41

Nej. Jag köper det inte heller. Jag reflekterade över hennes artikel igår natt. Läs min åsikt här:

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com/

/Klaus

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se