Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Finanssmäll

Av Zippo - 12 oktober 2008 01:57

Jag tor att rubriken som SvD använder sig av skjuter definitivt bredvid målet när det kommer till och dra till sig intresse.

En av tidernas värsta börsveckor känns som lite förlegat om man nu inte  är miljonär och fullinvesterad på börsen.

Jo även mina pensionspengar har tappat  i värde och en och annan fond har rasat lika mycket men jag förtröstar mig med att jag ser långsiktigt på mina placeringar.

Hur fan skall jag annars kunna sova om nätterna, jag bara undrar?.

Nej nu tycker jag att det får vara slut på neggosnacket och så ser vi framåt istället.

Om man nu skall koncentrera sig på trevliga  händelser istället så kanske Lördagsherfen hemma hos Hazzard kvalificerar sig i kategorin.

Många cigarrer blev avverkade, trevligt sällskap fanns det och jag rumlade hem vid 02.00

Behöver jag säga nåt annat? nope tycker inte det och med dessa ord så tackar jag Hazzard för kvällen och önskar er andra en trevlig kväll. 


/Zippo


Andra bloggar om: neggo, börs, pengar, investera, pension, avkastning 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se