Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2008

Google generation

Av Zippo - 10 oktober 2008 21:30

Tänker då på fallet med läkaren som började googla efter behandlingsmetoder.

Personligen så tycker jag att man rätt o slätt skall kicka personen ifråga då han tydligen inte hanterade ärendet ifråga på ett korrekt sätt.

Nu anser ju inte jag att man skall sparka folk till höger och vänster bara för att man har kunskapsluckor men om man inte kan ta upp ärendet med en bättre vetande kollega så  tycker jag i alla fall att man har gått över gränsen.

Erinran vad fan är det mer än nåt papper som ingen bryr sig om.

Själv så har jag ganska så dåliga erfarenheter i exakt likadant fall med min son.

Efter att ha drivits till mer eller mindre desperation så räddades jag av en stafettsläkare som skrev en akut remiss till kirurgen.

Jag är evigt tacksam mot honom.


/Zippo


Andra bloggar om: läkare, klantig, förhudsförträngning, kille, felbehandling, vård

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se