Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Vi lever i spännande tider

Av Zippo - 22 september 2008 20:17

Undrar om inte vardagen innehåller lite mer spänning än vad en normal medelsvensson klarar av.

Skall inte jorden slukas av svarta hål (Cern) så kan i alla fall ens bostad rätt som det är vara nån annans bostad.

Mer om det på Di och e24.

Nu kommer ju jag gå runt varje dag och undra om jag har ett hem eller inte när jag kommer hem.

Inte kan man sitta i lugn och ro och få sin frisyr fixad heller utan att nån galning skall parkera en bil i ens knä.

Mer om det på aftonbladet, DN och Expressen.

Nu är det ju i och för sig ganska långsökt i mitt fall då de längsta hårstråna på mig växer på helt andra ställen än huvudet.

Men jag kunde i alla fall ha blivit påkörd då jag trots allt jobbar "runt hörnet" från där det inträffade.

Dagens mest spännande händelse för mig var tågresan till jobbet.

Inte nog med att det var länge osäkert om jag skulle lyckas hitta en sittplats (det blev en hård träbänk i Tuffs lekhörna till slut) det fanns även en stor risk att vi skulle köra över några vilsna får som sprang på spåret någonstans kring Bålstad.


Det var nästan mer än vad hjärtat klarade av men än så lever jag i alla fall.


Ha de.


/Zippo


Andra bloggar om: spanning, kapa, bostad, svensson, får, sj, bil, frisör

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se