Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Dagen som gick

Av Zippo - 14 september 2008 20:50

Då gumman har jobbat hela veckoslutet så har väl helgen inte direkt varit den roligaste man kan tänka sig.

Inte blir saker och ting bättre av att den gamla datorn har lagt av så jag måste pytsa ut en del slantar för att bygga ihop ytterligare en dator.

Tycker att det har blivit mycket datorer den senaste tiden då jag byggde en till mig själv, en till farsan och köpte en ny till lillebror och allt detta de senaste två månaderna.

Men nu skiter jag i datorerna och hoppar över till dagens lilla stora händelse som var utflykten till svampskogen.

Efter dryga 1,5 timmes strosande i det gröna så kunde jag och minigodzilla återvända i triumf med en del trattkantareller i bagaget.


Ha en fortsatt trevlig Söndagkväll.


/Zippo


Andra bloggar om: kantarell, söndag, triumf, skog, svamp, plocka


 
ANNONS
 
mj

mj

15 september 2008 19:21

kanon, grattis till det!

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se