Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Vem kan slå Filip och Fredrik

Av Zippo - 13 september 2008 17:28

Vem kan slå Filip och Fredrik?, har ingen aning och skall jag vara ärlig så bryr jag mig inte heller.

Det verkar dock som om det är flera som tycker som jag då aftonbladet/Kanal-5 känner sig vara tvungen att "boosta" upp lite intresse kring programmet.

Kan det vara så att tittarna sviker?, jag skulle i alla fall inte bli förvånad om så vore fallet.

Vad är det dom skriver om då?.

Jo att Fredrik skrapade upp smalbenet så att blodvite uppstod.

Suck o pust vad det gnälls över några blåmärken, jag ser sånt varje dag (har barn) utan att höja ögonbryna nåt nämnvärt över det.


/Zippo


Andra bloggar om: fredrik, Filip.skrapsår, smalben, katastrof, barn, blåmärken

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marre

13 september 2008 18:54

Tror inte att kanal-5 behöver "boosta" upp programmet med tanke på att det var 710 000 (vilket är rekord för en kanal-5) som kollade på programmet den senaste gången (i onsdags)

Kmr nog bli en succé denna vecka också...

 
Ingen bild

Bertil

15 september 2008 10:36

Speciellt den här killen som kommer att spöa dem hahaha Rosse, verkar klipsk!

kanal5.se/web/utmanarbloggen

bra att svenska folket får en chans att spöa filip och fredrik!

 
Ingen bild

Murre

27 september 2008 08:46

Men titta inte då! Varför bry sig?
Du vet ju hur kvällstidningar är.
Och detta är underhållning!!!

Gnäll över något vesäntligt istället.
Så typiskt Svensk...

 
Ingen bild

Zippo

28 september 2008 22:43

Till Murre:
Nope tittar inte på skiten och är faktiskt inte så Svensk som du påskiner.

Sen undrar jag också lite över varför du lägger mer tid på att gnälla över min obetydliga inlägg...så typiskt Svenskt.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se