Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Nu igen

Av Zippo - 31 augusti 2008 12:28

Precis när New Orleans har börjat återhämta sig från Katrina så är det dags igen.

Den här gången så är det orkanen Gustav som kommer att ställa till med elände i Louisiana och jag befarar det värsta.

Jag tror tyvärr att Gustav kommer att efterlämna sig värre förstörelse än vad Katrina gjorde men samtidigt så hoppas jag på att människorna har vett att fly fältet så att i alla fall dödssiffrorna inte skall nå oanade höjder.

Det lite märkliga i dessa tider av upplysning är att hela världen kan i mer eller mindre realtid se hur katastrofen kommer att äga rum och

då dessa skeenden inte sker med blixtens hastighet så får jag i alla fall känslan att man tittar på en krock i slow motion.


Nedan en liten karta över vad som komma skall.


Artiklar om ämnet på Aftonbladet, Expressen, DN och Svd


Andra bloggar om: storm, katrina, gustav, new orleans, katastrof, upprepning


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hazzard

1 september 2008 14:21

Eller som New Orleans borgmästare uttryckte sig i går på TV "The mother of all storms". Det är bara att hålla i hatten och hoppas att det inte blir lika stora efter spel med laglöshet som efter Katrina.

/Hazzard

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se