Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Riga

Av Zippo - 27 augusti 2008 22:22

Det får bli en snabb rapport om Rigaresan.

Vi åkte med Silja/Tallink och det mesta var väl o.k men inte så mycket mer.

Båten Festival började bli ganska sliten och det märktes att den senaste genomgången var 1992.

Det som var det mest negativt var sängarna (vi hade A-hytter) och att drickat INTE ingick i buffen (inte ens vatten).

Annars så var Riga en mycket trevlig stad att besöka och då i synnerhet när man har fint och varmt väder.

Vi lyckades väl avverka de flesta turistmålen och då det finns en hel del att se så var det med trötta fötter som vi återvände tillbaka till båten.


Personligen så ger jag höga betyg för Riga som stad och jag kan nog säga att jag hellre åker dit än till Tallinn.


/Zippo


Andra bloggar om: resa, bilder, riga, kryssning, betyg, silja/talling, festival 
ANNONS
 
Ingen bild

Hazzard

27 augusti 2008 23:17

Skönt att ni hade bra väder, sen vet jag inte vad som skulle vara bättre mellan Riga och Tallin? Jag har själv inte varit i Riga, men dom antal gånger som jag har varit i Tallin så har jag inte varit missnöjd. Kanske jag ska ta en tripp med familjen eller med kompisar till Riga för att skaffa mig en uppfattning. Synd bara för er att ni dåliga sängar, det är lite a och o för att resan ska var till belåtenhet.

/Hazzard

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se