Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Fredag 15 aug 2008

Av Zippo - 15 augusti 2008 21:43

Inte helt bortkastad dag om jag får säga det själv.

Semestern varav 2 veckor återstår lunkar på i sakta mak medans mina tankar går till er andra svenssons som förmodligen redan har mer eller mindre kommit in i vardagslunket.

Dagens höjdpunkt nr 1 måste vara semifinalen med den svenska tennisduon Thomas Johansson och Simon Aspelin.

Även mer om det här.

Jag tror inte jag har sett en mer spännande tennismatch sen den klassiska Borg <-> McEnroe duellen -80 så det var helt klart världsklass på matchen.


Kvällens andra höjdpunkt måste vara grillen och garren för kvällen.

En Saint Luis Rey Corona förgyllde smaklökarna med en behaglig "lättpuffad" arom och en rätt bestående av grillad biff,kokpotatis,beairnaisesås och sallad satte magsyreproduktionen på högvarv.


Kan det bli bättre?, troligtvis inte då även solnedgången inte direkt skämdes för sig.


/Zippo


Andra bloggar om: goda, livet, cigarr, puffa, tennis, os, spänning, grill, mat

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se