Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

RoboSEX

Av Zippo - 13 augusti 2008 23:42

4 av 10 vill ha sex med en robot?.

Sorry jag tror inte ett skit på det.

Möjligtvis om det hade varit att 4 av10 skulle kunna tänka sig ha sex med en robot men att man skulle verkligen vilja rata bort den mänskliga kontakten?.

Om valet står mellan att ha sex med en människa eller robot så hoppas/tror jag verkligen att människorna skulle nog vara förstahandsfavoriten i 99 fall av 100.


Att folk sen har sex med mer eller mindre robotaktiga saker (dildos, partyballonger och uppblåsbara version av fåret dolly) redan idag betyder väl inte att dessa människor föredrar det före den mer "köttiga" kontakten som man erfar med människor.


Jag säger som min 4 åriga dotter skulle säga....struntprat.


/Zippo


Andra bloggar om: sex, robot, människa, tråkigt, dolly, dildo, uppblåsbar


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hazzard

14 augusti 2008 15:13

Okej, nu snackar vi hitech sex! Helt perfekt om man inte vill ha en partner som klagar på att man kommer för tidigt, att man bara tänker på sin egen njutning och att man tar hissen upp en våning, samt att dom skiter i att man somnar direkt efteråt. Men det här är väl inget nytt igentligen med tanke på att det har funnits uppblåsbara varianter sedan många år. Men nu har man bara stoppat in lite elektronik.

/Hazzard

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se