Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2008

Men vad säger karln

Av Zippo - 4 augusti 2008 13:09

Tolgfors tillbakavisar FRA kritiken och menar på att motståndets kritik bygger på  okunskap och missförstånd.


"Det finns ett antal missförstånd i debatten som har funnits med hela tiden. Ett sådant är att det skulle handla om massavlyssning av svenska folket, vilket nu upprepas i den här artikeln, säger han till TT".

 

Jag blir så trött på människan och trodde väl egentligen inte mina ögon när jag såg det hela.

Hur kan karln säga nåt så urbota dumt?.


Varken datorer eller människor kan bedöma om någon skall bli mål för vidare spaning utan att ha smygkikat på vad trafiken innehåller.


Med andra ord så måste all trafik på ett eller annat sätt gås igenom och i samma veva som man har gör detta så har man utövat avlyssning.

Då det även rör sig om trafik som på det stora hela genereras av Svenskarna så kan man väl inte kalla det för annat än MASSAVLYSSNING AV SVENSKARNA.


Att sen Tolgfors inser att själva ordet massavlyssning är otroligt negativt laddat och därför försöker läxa upp medierna och debatörerna till och använda andra formuleringar ändrar ju inte själva problematiken mer än på pappret.


/Zippo


Andra bloggar om: fra, fralag, massavlyssning, dumheter, integritet, politik

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se