Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2008

Monsters Inc

Av Zippo - 3 augusti 2008 01:18

En icke simkunnig rymvarelse har drunknat utanför US of A.

Vet inte vad jag skall tycka om "nyheten" utom att det på det stora hela ter sig väldigt märkligt.

Här har USA skickat rymdsonder till mars för att suga på isbitari ett försök att utröna om det är möjligt att det skulle  kunna finnas liv på nämnda planet samtidigt som det spolas upp märkliga varelser upp på stränderna i samma land.


Ironi eller bara fejk?.


Vad vet jag .


/Zippo


Andra bloggar om: utomkording, varelse, mars, usa, konstigt, udda, märkligt


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hazzard

6 augusti 2008 21:05

Den största rymdvarelsen i USA är fortfarande levande och har titel President. Förmodligen är det några halvfulla studenter som har hittat ett dött vildsvin eller ett hårigt tamsvin och har tänkt fram sprattet. Det mest otroliga är att det har fått en egen hemsida http://www.montauk-monster.com/ eller det är väl inte så kkonstigt när det gäller USA!

/Hazzard

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se