Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2008

Rastaman

Av Zippo - 1 augusti 2008 11:01

Kent King hittade till sin stora glädje bekanta växter i kommunens rabatter och jag antar att jag skulle också bli glad om jag hittade lingon på Jamaica.

Blommorna som kommunen så omsorgsfullt hade skött visade sig vara inget annat än cannabisplantor.

Jag tror dock inte att narkotikapolisen i Luleå skall dra allt för stora växlar tack vare tillslaget då det knappast var meningen att plantorna skulle skördas utan att det snarare rörde sig om ett busstreck.


/Zippo


Andra bloggar om: cannabis, planta, kommun, blommor, udda, hasch


 
ANNONS
 
Ingen bild

08

1 augusti 2008 12:31

Det är en del i kampanjen Overgrow som vill normalisera cannabis för svenskarna. Många svenskar har en väldigt skev syn på cannabis och betraktar det som någonting jättehemskt, samtidigt som de går ut och super skallarna av sig...

 
Ingen bild

my

1 augusti 2008 13:57

alla från jamaica röker INTE på....

 
Ingen bild

Zippo

1 augusti 2008 22:34

Precis som alla finnar inte bär kniv.
Däremot så tror jag nog att chansen att man har sett plantan är ganska så stor om man kommer från Jamaica.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se