Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Konsten att åldras

Av Zippo - 22 juli 2008 23:05

Kvällen avslutades med mer eller mindre stor dramatik då grannfrun knallade in på tomten och sa att hon hade låst sig ute från huset.


Enligt henne så hade hon stuckit iväg på en promenad medans karln var hemma och när hon väl var hemma igen så hade maken låst dörrarna och antingen stuckit iväg eller låg hemma och inte kunde öppna dörrarna av en eller annan anledning.


Hjälpsam som man är så traskade jag runt och kikade in genom fönstren för att se om hennes make låg hemma oförmögen att resa på sig men jag såg inga tecken på det.

Efter det så ringde vi till sjukhuset för att se om han hade blivit akut hämtat av nån anledning men icke.

Efter många om och men så lyckades vi till slut jaga reda på en släkting som hade reservnyckel och som skulle dyka upp och släppa in henne i huset.


Det visade sig att båda bor egentligen på ett servicehus och att hon hade knallat flera kilometer med sin rullator för att komma "hem" men hade inget minne av vart hon hade varit eller vart karln höll hus.


Konstaterar bara att det är inte lätt och bli gammal.


/Zippo

 

Andra bloggar om: gammal, ålerdom, minne, släkting, inte lätt, hjälp

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se