Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Jogging

Av Zippo - 20 juli 2008 17:16

Något besviken efter Räikkönens resultat i Tysklands GP så var det dags att snöra på löpardojorna.

Tanken var att jag skulle prova att springa på asfalt idag och en rutt tog form i min hjärna.

Skall inte säga att jag direkt gillar och springa när det är så varmt/kvavt som det var idag eller för den sakens skull att springa på asfalt heller men skall man vara fin så får man lida pin.


Första två kilometrarna gick väl relativt lätt men sen så sprang jag rakt in i den berömda väggen och resten av rundan blev en prövning utav dess like.


Hem kom jag trots att jag var nära på att ge upp och nu efteråt så känner jag mig i alla fall sådär halvnöjd då jag lyckades med konststycket att sticka iväg trots att kroppen bara ville softa på soffan.

Beröm till mig med andra ord.

Den improviserade vändan visade sig vara på 5,2 kilometer och anledningen till att jag vet det finns här.


/Zippo


Andra bloggar om: jogga, besviken, varmt, asfalt, jobbigt, trött, fin

 
ANNONS
 
MJ

MJ

22 juli 2008 19:18

Suveränt tips om jogg.se, ska jag absolut testa.
Tack för det.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Zippo

22 juli 2008 22:36

Misstänkte att du skulle gilla den, inlägget kom till med dina jogginrundor i tankarna.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se