Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Mördarsniglar blir spöksniglar?

Av Zippo - 12 juli 2008 11:50

Den köttätande spöksnigeln sprider SKRÄCK i Wales.

Rubriken är som hämtat från nån B-splatter och det handlar om en nyupptäckt albinosnigel med det latinska namnet Selenochlamys ysbryda.


Då ingen vet hur den kom till Wales så tänkte jag framlägga en teori kring det hela.

Det är mosade mördarsniglar som nu kommer tillbaka i spökform istället.


Oavsett om jag har rätt eller fel så är det nog bäst att iakta stor försiktighet vid tältning eller andra former av liggande aktiviteter då ni semestrar i Wales.


/Zippo


Andra bloggar om: mördarsnigel, spöksnigel, wales, tänder, köttätare

 
ANNONS
 
glamourtjejjen

glamourtjejjen

12 juli 2008 12:10

vidrigt, eller hur? checka gärna in min blogg

http://glamourtjejjen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se