Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Folk förstår inte

Av Zippo - 30 juni 2008 10:42

Blir så oerhört besviken på att människor inte riktigt verkar fatta vad FRA lagen egentligen betyder för medborgarna i Sverige.


Hittade nedanstående kommentarer på Expressen.se.


Tycker lagen är bra. Jag har inget att dölja.

Läs gärna mina mail, avlyssna mina telefon samtal,
jag har inget och dölja, inget spännande, brottsligt finns där,
de som är emot FRA lagen, däremot..... hur mycket har de att döjla????


Skulle vilja ställa följande fråga till de personer som resonerar som de ovan.

Skulle det fortfarande vara OK med FRA lagen om alla skulle få en implantat bestående av en mikrofon så att ALLT du sa skulle filtreras och granskas.

Självklart med motiveringen att stävja kriminaliteten och terrorismen.


Skulle inte tro det för då skulle det nog börja kännas obehagligt men egentligen så är det precis samma sak och du har väl inget att dölja eller hur?.


/Zippo


Andra bloggar om: FRA, huvudlöst, avslyssning, rättslös, lagar 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se