Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Me Tarzan!

Av Zippo - 31 maj 2008 22:47

Kan man inte bara låta dessa ursprungsstammar vara ifred.

Jag inser i och för sig att det kanske inte är så lätt men i sådana här fall så tycker jag nog att man skall gå den där extra milen för att skydda dom från oss.

Vem vet, det kanske är som så att när vi i västvärlden totalt har utrotat oss själva så är det just sådana här små isolerade celler av mänskligheten som till slut säkrar människans fortsatta överlevnad på den här planeten.


Kan ju vara värt att tänka på.


/Zippo


Andra bloggar om: arv, stammar, amazonas, isolerade, mänsklighet


 
ANNONS
 
sanna

sanna

31 maj 2008 22:57

hej

I morgon utse jag vinnaren av diesel byxorna, va med och tävla, finns fortfarande chans:)

ha en bra dag

http://sannassanna.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se