Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Vicket väder

Av Zippo - 30 maj 2008 22:45

Dristade mig till och plocka fram kortbyxor och t-shirt innan jag drog iväg till jobbet imorse och jag kan väl nu i efterhand konstatera att jag inte gjorde helt fel.

Tåget på hemvägen var så varm att till och med bastufinnen i mig tyckte att det räckte med värme medan jag satt och klurade på sudokun framför mig medans jag pustade bland andra svettiga resenärer.

Delar av kvällen vek jag åt till cigarrer och det blev en Carlos Torano Virtuoso som drog kvällens vinstlott.

Betyget blir en helgjuten 4/5.

Efter det så var det dags att ta en vända med mina döttrar till den närmaste lekparken där vi tillbringade resten av kvällen.

vädret ser ut och bli bra imorgon så har vi beslutat att packa ihop sakerna och parkera oss på nåt ställe där det inte är alltför långt till poolen.


/Zippo


Andra bloggar om: sommar, värme, cigarr, fredag, bastufinne, tåg, sudoku

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se