Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Sida

Av Zippo - 20 maj 2008 20:07

Fråga:

Vad är det mest tacksamma att granska i Sverige om man vill ha fram skit.

Svar:

Statliga myndigheter.

Att sida hanterar våra skattepengar ungefär som de flesta av ungarna hanterar sina veckopengar kan väl inte komma som en chock för nån normalintelligent människa.

Har skrivit om detta förut och de av Jan Mosander avslöjade konstigheterna är enligt mig bara toppen på isberget.

Jag är lite rädd att de verkligt "snygga" manipulationerna av systemet aldrig kommer komma fram i ljuset.

Det handlar nog om många miljoner som har hamnat rakt ner i fickorna på diverse personer inom sida.

Säga vad man vill men girighet är en stark drivkraft.


Observera att jag har inga belägg för mina påståenden och det står fritt var och en att tro vad ni nu vill tro på.


/Zippo


Andra bloggar om: sida, korruption, pengar, girigt, jan, mosander, avslöjanden

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se