Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 21 april 2008

O så var det Måndag

Av Zippo - 21 april 2008 23:01

Cykel,tåg och snabba promenader det var med andra ord en högst ordinär Måndag.

Lite roligare blev det när jag fick paket av postgubben och hittade en ny jobbtelefon där så nu kan jag återigen prata i telefon längre än 3-5 minuter.

Är dock inte helt säker på om det är till det bättre för jag hade börjat vänja mig vid att slippa o snacka i telefonen titt som tätt.


Hur blev det med sanningens ögonblick då?.

Joodå nog tittade jag på det och det intressanta är att de medverkande tydligen hade missat att de skall egentligen inte säga sanningen utan de skall gissa på vad lögndetektorn kom fram till när de senast svarade på samma fråga.

Att man sen efteråt springer runt i media och gnäller om det hela blir ju bara så patetiskt.

Vad hade ni väntat er?, hela programiden går ju ut på att fönedra folk och det är precis det ni blev och kommer att bli.


Världen är verkligen full av idioter.


/Zippo


Andra bloggar om: sanningens ögonblick, pontus, gårdinger, gnäll, lögndetektor, yv 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se