Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 april 2008

Vad hände med värmen?

Av Zippo - 20 april 2008 10:35

Rubrikerna inför helgen basunerade ut att det skulle bli varmt o soligt över mer eller mindre hela Sverige.

Men inte sjutton tyckte jag att det varken var det ena eller andra igår så när dottern påtalade att hon behövde nya skor så var jag inte sen och haka på så länge jag slapp springa ute och frysa.


Dagens TV händelse om man nu kan kalla det för det blir väl premiären av "sanningens ögonblick" där de medverkande kommer att hänga ut sina hemligheter för hela Sveriges befolkning.

Tja vad gör man inte för pengar och jag kommer nog som så många andra att bänka mig framför TVn kl 21:00 ikväll.

Att unga paret Schulman har gått händelserna i förväg i syfte att skapa lite mer "buzz" kring programiden ser jag bara som nån form av kvalitetsstämpel för femmans storsatsning?.


/Zippo


Andra bloggar om: schulman, sanningens, ögonblick, skor, shoppa, kallt, varmt, lögn


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se