Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Inte så normalt kanske men ändå

Av Zippo - 17 april 2008 23:31

Råkade imorse få syn på en person som jag pratade med en hel del när det begav sig men som jag numera räknar som mer eller mindre flyktig bekant.

Han kom med snabba steg mot tåget och det var inte så speciellt svårt att se att han hade haft en del uppförsbackar de senaste dagarna.

Just där och då så tänkte och bestämde jag mig för att det var dags att göra en politiskt inkorrekt god gärning.


Jag väntade in den bekanta och formligen dök på honom med lovord som vad snygga kläder han hade, att han såg stark o vältränad ut, han såg ut som om han skulle göra stordåd idag, o.s.v o.s.v medans jag klappade honom uppmuntrande på axeln.

Medans vi gick där i snabb takt mot tåget så kunde jag se att han konfunderat gick igenom alla alternativ som kunde ligga till grund för mitt beteende.

Det började med "öhh vad är det som händer...e han galen?" det gick över till "för i helvete vad håller du på med" men det slutade med att han till slut log med hela ansiktet.

När vi väl skiljdes åt efter ca 20 sekunder så vände han sig om och sa med ett brett leende att det var precis vad han behövde höra denna morgon då han hade haft ett litet helvete dagen innan men att det nog skulle bli en bra dag idag i alla fall.


Jag konstaterade bara att jag hade gjort dagens goda gärning och skickade 2 tummen upp tillbaka.


Ännu en glad o nöjd person nedan...rolig skratt har han i alla fall. 


/Zippo


Andra bloggar om: god, gärning, inkorrekt, beteende, bekant, märkligt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se