Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Bangkok

Av Zippo - 26 mars 2008 10:34

Mandag: 

Resan till Bangkok gick som planerat och direkt efter incheckning pa hotellet och snabb middag pa MC Donalds sa stack jag ivag for att inforskaffa "nodvandigheter" fran Pantip Plaza.

Nar jag var tillbaka pa hotellet ca kl 21:00 sa var det dags att sussa infor gardagens fight med Mekongmalarna.


Tisdag: 

Medans gumman sprang runt i Bangkok pa sina arenden sa var jag ivag och tog en fight med Mekongmalarna.

Maken till urstarka firrar far man leta efter och jag tror att fiskarna vann over mig i slutandan.

Jag lyckades landa over 10 firrar pa ca 20kg och tappade ungefar lika manga innan jag gav upp kl 18:00 pa kvallen med utmattade muskler och med en lagom "mustig" doft som jag spred runtomkring mig.

Kvallen avslutades med ett besok hos en skraddare som skall fylla pa min garderob.


Nedan diverse bilder fran Bangkok.


/Zippo 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se